Dječja igraonica

Dječja igraonica Time2Play (Novi Zagreb) savršeno je mjesto za igru, razvijanje motorike, kreativnosti i mašte!

Dječja igraonica

Trodimenzionalni labirint

U okviru igraonice Time2Play u Novom Zagrebu nalazi se trodimenzionalni labirint na površini od 50 m2. 3D labirint naše igraonice je napravljen od najkvalitetnijih materijala po strogim standardima EU. U sklapanju labirinta sudjelovalo je najstručnije osoblje iz Hrvatske i Nizozemske, kako bi učinili da mališani istražujući svaki kutak labirinta budu sigurni i bezbrižni. Labirint naše igraonice u Novom Zagrebu se sastoji iz dva nivoa. Prvi nivo je visok 180 cm i znatiželjni roditelji često vole provoditi vrijeme u njemu vraćajući se u djetinjstvo.

Mnoštvo interesantnih prepreka

Na putu do duplog tobogana naše igraonice Time2Play u Novom Zagrebu sa kojeg se mališani spuštaju u bazen sa 4000 šarenih loptica, u našem labirintu male avanturiste čeka mnoštvo interesantnih prepreka: tuneli, magična vrata, penjalice, mostić, vesele ljuljačke, vrtuljak, lopte... Svaki dio labirinta dječje igraonice je posebno osmišljen i ima svoj sadržaj i predstavlja pravo putovanje kroz svijet mašte….put do duplog tobogana kroz labirint igraonice nije jednostavan. Postoji nekoliko puteva da mališani dođu do tobogana i spuste se u bazen sa 4000 šarenih loptica. Kroz prozirnu tubu do koje se dolazi preko kaskada, mosta i čarobnih vrata, uz stepenice oko vrtuljka, nasmijane bundeve, preko mrežastog mosta do tobogana i konačno bazena sa lopticama.

 
 

Velike šarene lego kocke

U posebnom dijelu dječje igraonice Time2Play, u Novom Zagrebu, nalazi se mnoštvo velikih šarenih lego kocaka s kojima se djeca obožavaju igrati. Dječja mašta dolazi do izražaja pa tako nastaju visoke kule, tvrđave, kućice, piramide i razne druge građevine. Kocke u našoj igraonici su napravljene od posebne plastike koja zadovoljava sve potrebne standarde i sigurna je za upotrebu. Kocke su dimenzija 30x10x15 cm i potpuno sigurne su za korištenje. Mališani uz pomoć animatora naše igraonice mogu napraviti razne građevine, kuhinjice, dnevne sobe, bazene. Gradeći, djeca razvijaju maštu i motoriku.

Kutak za najmlađe

Za najmlađe posjetitelje igraonice Time2Play osigurali smo veliki broj igračaka s kojima se mogu igrati u posebnom dijelu igraonice - kutku za najmlađe. To su Lego Duplo kocke, guralice, didaktiče igre, drveni vlakići, muzičke igračke, kućica s lutkama te mini kuhinjica. Animatori naše igraonice vode računa o higijeni igračaka za najmlađe. Također, u našoj igraonici najmlađim posjetiteljima je na raspolaganju tapecirana klackalica, kao i oblici raznih životinja na kojima mogu sjediti, preskakati ih ili puzati preko njih.

Poveznice

bazen s lopticamadječji bazen igraona s lopticamaigraonica novi zagrebigraonica velesajamigraonica zagreb