Proslava rođendana

Proslava rođendana

Naša rođendaonica Vam omogućava da za svoje mališane organizirate nezaboravnu rođendansku proslavu potpuno prilagođenu njihovim i Vašim željama.

Sve rođendanske proslave su zatvorenog tipa, u atraktivnom ambijentu i prostoru namenjenom nepušačima. Na raspolaganju je trodimenzionalni labirint s raznim preprekama i zabavnim sadržajima za aktivno igranje: penjanje, penjanje uz prepreke, trčanje, skrivanje, spuštanje, u kojem se čak i radoznali roditelji dobro zabave :)

Od početka do kraja proslave rođendana, naši animatori organiziraju program prilagođen...

 
Saznajte više...
 
Dječja igraonica

Dječja igraonica

Dječja igraonica Time2Play (Novi Zagreb) savršeno je mjesto za igru, razvijanje motorike, kreativnosti i mašte!

U okviru igraonice Time2Play u Novom Zagrebu nalazi se trodimenzionalni labirint na površini od 50 m2. 3D labirint naše igraonice je napravljen od najkvalitetnijih materijala po strogim standardima EU. U sklapanju labirinta sudjelovalo je najstručnije osoblje iz Hrvatske i Nizozemske, kako bi učinili da mališani istražujući svaki kutak labirinta budu sigurni i bezbrižni. Labirint naše igraonice u Novom Zagrebu se sastoji iz dva nivoa. Prvi nivo je visok 180 cm i...

 
Saznajte više...
 
Kutak za roditelje

Kutak za roditelje

U posebnom dijelu dječje igraonice nalazi se ugodan i komforan prostor za roditelje. Nudimo Vam odličan izbor muzike, veliki izbor hladnih i toplih pića. Ljubazno osoblje omogućava roditeljima i njihovim prijateljima dragocjene trenutke opuštanja dok se njihovi mališani zabavljaju u igraonici. Time2Play je mjesto za svaki dan i svaku priliku :)

 
Saznajte više...