Proslava rođendana

Naša rođendaonica Vam omogućava da za svoje mališane organizirate nezaboravnu rođendansku proslavu potpuno prilagođenu njihovim i Vašim željama.

Proslava rođendana

Poticajan zabavan ambijent i atrakcije

Sve rođendanske proslave su zatvorenog tipa, u atraktivnom ambijentu i prostoru namenjenom nepušačima. Na raspolaganju je trodimenzionalni labirint s raznim preprekama i zabavnim sadržajima za aktivno igranje: penjanje, penjanje uz prepreke, trčanje, skrivanje, spuštanje, u kojem se čak i radoznali roditelji dobro zabave :)

Animacija djece

Od početka do kraja proslave rođendana, naši animatori organiziraju program prilagođen uzrastu prisutne djece, tako da su ona tokom čitave proslave animirana. Organiziraju se razne igrice – natjecateljske i glazbene igrice, zatim oslikavanje lica (face painting) koje se vrši najkvalitetnijim bojama koje ne oštećuju kožu i lako se skidaju, uz svjetla sa disko kugle djeca se natječu u limbo dance-u, igraju se muzičke stolice, itd.

Poveznice

dječji rođendani idejedječji rođendani novi zagrebdječji rođendani zagrebdječji svijet mašte i zabave‎nezaboravan rođendan za klinceproslava za pamćenje‎rođendaonica novi zagrebrođendaonica zagreb
  Dječji rođendani u igraonici - Sve