Da li igraonica ima prostor za bebe?

Igraonica nažalost nema prostor za bebe. Djeca mlađa od 2,5/3 godine mogu boraviti sa roditeljima u igraonici samo ako je dogovoren baby rođendan.

 

Koja je minimalna dob za boravak djeteta u igraonici?

Minimalna dob za boravak djeteta u igraonici je 3 godine. Iznimno je moguć boravak djeteta maksimalno par mjeseci mlađe od 3 godine uz prethodnu najavu.

Djeca mlađa od 3 godine mogu boraviti u igraonici uz dodatnog animatora.  

 

Što je od hrane i pića uključeno u paket?

Djeca na raspolaganju imaju neograničeno 6 vrsta grickalica: Kraš napolitanke (sa kakao punjenjem), krekeri, pereci, čips (slani), kokice, kukuruzni smoki. Od napitaka im se najčešće poslužuje sok od jabuke, naranče ili ACE, te voda. Dodatno je moguće uključiti i pizzu koja se naručuje iz pizzerije Fianona (2 do 3 pizze).

 

Kako mogu rezervirati termin rođendana?

Potrebno je provjeriti slobodne termine putem web obrasca, whatsappa ili telefonski. Po odabiru termina šaljemo vam na whapsapp ili mail uputu za uplatu akontacije. Akontacija iznosi 50 EUR, te je istu moguće uplatiti i u igraonici. 

 

Da li je torta uključena u osnovni paket?

U osnovni paket nije uključena samo torta (svjećice, vatromet i toperi za tortu jesu :), jer nudimo više opcija ovisno o željama slavljenika! Preko nas se može dogovoriti ledo torta, Torterie Macaron torte, te torte slastičarnice Dolce Mondo. Torterie macaron torte su ukrašene šlagom i moguć je izbor pokrivke za tortu. Dolce mondo vam može napraviti tortu po vašoj želji iz mašte (cijena na upit).

Također se može donijeti torta u vlastitom aranžmanu uz predočenje deklaracije.

 

Koji je kapacitet prostora za roditelje?

Prostor za roditelje se može koristiti uz paket do 12 djece. Maksimalan kapacitet prostora za roditelje je do 15 odraslih. 

 

Koji su uvjeti korištenja prostora za roditelje?

Prostor za roditelje se može koristiti isključivo uz prethodnu najavu. Cijena korištenja je 30 Eur, te je uključena konzumacija pića za roditelje u istoj protuvrijednosti. Od pića u ponudi imamo kave, čajeve, sokove, likere. pivo i vino. Nije dopušten unos i konzumacija vlastitih napitaka. Hranu ili grickalice za roditelje je moguće naručiti ili donijeti.

 

Da li roditelji mogu boraviti u prostoru za igranje?

Roditelji ne mogu boraviti u prostoru za igranje zbog provođenja animacijskog programa. U slučaju da dijete zahtjeva prilagodbu roditelj može ostati maksimalno 10 minuta od početka rođendana u ulaznom dijelu igraonice. Ako je dogovoren prostor za roditelje, roditelji borave isključivo u prostoru za roditelje, te samo na zahtjev animatora dolaze u prostor za igranje ako dijete to zahtjeva.