Centar kreativne igre i zabave (2+)

Centar kreativne igre i zabave (2+)

Jedinstven i pažljivo uređen prostor dječje igraonice u Novom Zagrebu na površini od 135 m2, pruža kvalitetnu igru i zabavu (2-12 godina).

Igraonica se sastoji iz dvije cjeline. Jedan dio igraonice je multifunkcionalni prostor za igre na sportskom poligonu, nogomet, ples, disco i ostale kreativne igre..

U drugom dijelu dječje igraonice nalazi se trodimenzionalni labirint opremljen po najvišim europskim standardima.

Površina labirinta je 50 m2 s duplim toboganom do kojeg vode različiti putevi s raznim preprekama za aktivno igranje i prava je atrakcija za mališane. Penjanje uz prepreke, trčanje, skrivanje, spuštanje... zabava zagarantirana :)  Dijelovi 3D labirinta su uvezeni iz Nizozemske i sastavljeni su kod nas. 

A za one malo starije imamo digitalni kutak sa PS4,  playseat sa logitech volanom, VR naočale,  karaoke set, mikrofone, dimilicu i dr..

Ugodno i veselo osoblje dječje igraonice učinit će sve da Vaši mališani provedu kvalitetno vrijeme igrajući se, crtajući, plešući s njima, razvijajući kreativnost, motoriku i maštu.

Dječja igraonica Time2Play je pravi izbor za cijelu obitelj.

 
 
 
 
 
 
 
 

Pravila dječje igraonice Time2Play

Pravila dječje igraonice Time2Play

U cilju besprijekorne organizacije Vaših proslava, a radi sigurnosti prije svega Vaše djece, molimo sve korisnike dječje igraonice Time2Play (prostora, opreme, igračaka…) da se pridržavaju sljedećih pravila:

 • Korisnici Igraonice dužni su se prema objektu, inventaru, igračkama i ostaloj imovini igraonice odnositi s poštovanjem, u protivnom sve eventualno nastale štete grubom nepažnjom korisnika ili njihovih gostiju idu na teret istih.
 • Ranije dogovorene i potvrđene termine, uz potpuni povrat uplaćenih sredstava, moguće je otkazati najkasnije 20 dana prije termina proslave.
 • Djeca mlađa od 3 godine, u Igraonici mogu boraviti isključivo u pratnji roditelja/staratelja, koji ih aktivno čuvaju kako bi, kao i ostala djeca, mogla uživati siguran i bezbrižan boravak.
 • Za vrijeme proslave, ulaz u Igraonicu je dozvoljen isključivo slavljeniku/ci, njegovim/nim gostima kao i njihovoj pratnji.
 • Prilikom prijave Vašeg djeteta u Igraonicu, potrebno je ostaviti kontakt na kojem ste dostupni u vrijeme boravka Vašeg djeteta u Igraonici.
 • Kako bi se zadržala čistoća i higijena Igraonice obavezno je korištenje vlastitih čarapica, što se odnosi i na odrasle u pratnji djece.
 • Korisnici Igraonice dužni su paziti na svoje stvari, igraonica ne odgovara za gubitak ili oštećenje stvari.
 • Igraonica zadržava pravo zamoliti svakoga tko se ne pridržava pravila ponašanja da napusti igraonicu. U slučaju da neko dijete svojim ponašanjem iznimno uznemirava ili ugrožava sigurnost druge djece, roditelj je obavezan na poziv doći po dijete.
 • Djelatnici igraonice mogu na uvid zatražiti zdravstvenu iskaznicu djeteta kako bi utvrdili dob te uskratiti uslugu ukoliko osoba koja ostavlja dijete ne predoči istu.
 • Radi sigurnosti, prije ulaska u igraonicu obvezni ste skinuti djeci nakit, te sve predmete kojima bi se djeca mogla ozlijediti ili bi mogla ozlijediti drugu djecu te izvaditi djeci iz usta žvakaće gume.
 • U igraonici ostavljate djecu na vlastitu odgovornost te igraonica ne odgovara za bilo kakav oblik štete uzrokovan boravkom djeteta u igraonici. Primjerice tako igraonica ne odgovara za moguće povrede i ozljede uzrokovane nepravilnom, nesigurnom i nesmotrenom upotrebom opreme i igračaka, za ozljede i povrede koje si djeca međusobno nanesu, posljedice konzumacije bilo kakve hrane i pića, posljedice eventualne zaraze bilo kojom bolesti i slično. Sve sprave redovito provjeravamo i održavamo kako bi konstantno bili zajamčeni najviši sigurnosni standardi.
 
 

Kutak za roditelje

U posebnom dijelu dječje igraonice na galeriji nalazi se ugodan prostor za roditelje. Nudimo Vam odličan izbor muzike, veliki izbor hladnih i toplih pića. Ljubazno osoblje omogućava roditeljima i njihovim prijateljima dragocjene trenutke opuštanja dok se njihovi mališani zabavljaju u igraonici. Time2Play je mjesto za svaki dan i svaku priliku :)

Kutak za roditelje