Novi centar kreativne igre i zabave

Novi centar kreativne igre i zabave

Jedinstven i pažljivo uređen prostor dječje igraonice u Novom Zagrebu na površini od 135 m2, pruža mališanima kvalitetnu i bezbrižnu igru i zabavu, a roditeljima omogućava trenutke uživanja i opuštanja.

Dječja igraonica i kafe Time2Play su napravljeni po mjeri malih i velikih avanturista, kao i roditelja, baka i djedova koji mogu biti bezbrižni i opušteni dok provode vrijeme u našem prostoru za roditelje i gledaju mališane u igraonici preko velikog ekrana.

Igraonica se sastoji iz dvije cjeline. Jedan dio igraonice namijenjen je mališanima koji vole kreativne radionice, igru i ples. U drugom dijelu dječje igraonice nalazi se trodimenzionalni labirint opremljen po najvišim europskim standardima. Dijelovi 3D labirinta su uvezeni iz Nizozemske i sastavljeni su kod nas. Prostire se na površini od 50 m2 i prava je atrakcija za mališane. U okviru 3D labirinta je i dupli tobogan do kojih vode različiti putevi s raznim "preprekama". Pored labirinta se nalazi multifunkcionalni prostor za različite igre u pokretu (igre na sportskom poligonu, nogomet, igra gađanja s prslukom i lopticama).

Za najmlađe posjetitelje dječje igraonice osigurali smo velik broj igračaka s kojima se mogu igrati u posebnom dijelu igraonice - kutku za najmlađe.

A za one malo starije imamo 2 PS4,  playseat sa logitech volanom, karaoke set, mikrofone, dimilicu, laser projektor..

Ugodno i veselo osoblje dječje igraonice učinit će sve da Vaši mališani provedu kvalitetno vrijeme igrajući se, crtajući, plešući s njima, razvijajući kreativnost, motoriku i maštu.

Dječja igraonica Time2Play je pravi izbor za cijelu obitelj.

 
 

Poveznice

bezbrižna igracrtanje s djecomdječja igrakreativne radioniceplesples s djecomrazvoj kreativnostirazvoj mašterazvoj motoriketobogani
  Dječja igraonica i rođendaonica - Sve