Centar kreativne igre i zabave (3+)

Centar kreativne igre i zabave (3+)

Jedinstven i pažljivo uređen prostor dječje igraonice u Novom Zagrebu na površini od 135 m2, pruža mališanima kvalitetnu i bezbrižnu igru i zabavu.

Igraonica se sastoji iz dvije cjeline. Jedan dio igraonice je multifunkcionalni prostor za igre na sportskom poligonu, nogomet, ples, disco i ostale kreativne igre.. U drugom dijelu dječje igraonice nalazi se trodimenzionalni labirint opremljen po najvišim europskim standardima. Dijelovi 3D labirinta su uvezeni iz Nizozemske i sastavljeni su kod nas. Prostire se na površini od 50 m2 i prava je atrakcija za mališane. U okviru 3D labirinta je i dupli tobogan do kojih vode različiti putevi s raznim "preprekama". 

A za one malo starije imamo digitalni kutak sa PS4,  playseat sa logitech volanom, VR naočale,  karaoke set, mikrofone, dimilicu i dr..

Ugodno i veselo osoblje dječje igraonice učinit će sve da Vaši mališani provedu kvalitetno vrijeme igrajući se, crtajući, plešući s njima, razvijajući kreativnost, motoriku i maštu.

Dječja igraonica Time2Play je pravi izbor za cijelu obitelj.

 
 
 
 
 
 

Poveznice

bezbrižna igracrtanje s djecomdječja igrakreativne radioniceplesples s djecomrazvoj kreativnostirazvoj mašterazvoj motoriketobogani
  Dječja igraonica i rođendaonica - Sve