Centar kreativne igre i zabave (2+)

Centar kreativne igre i zabave (2+)

Jedinstven i pažljivo uređen prostor dječje igraonice u Novom Zagrebu na površini od 135 m2, pruža kvalitetnu igru i zabavu (2-12 godina).

Igraonica se sastoji iz dvije cjeline. Jedan dio igraonice je multifunkcionalni prostor za igre na sportskom poligonu, nogomet, ples, disco i ostale kreativne igre..

U drugom dijelu dječje igraonice nalazi se trodimenzionalni labirint opremljen po najvišim europskim standardima.

Površina labirinta je 50 m2 s duplim toboganom do kojeg vode različiti putevi s raznim preprekama za aktivno igranje i prava je atrakcija za mališane. Penjanje uz prepreke, trčanje, skrivanje, spuštanje... zabava zagarantirana :)  Dijelovi 3D labirinta su uvezeni iz Nizozemske i sastavljeni su kod nas. 

A za one malo starije imamo digitalni kutak sa PS4,  playseat sa logitech volanom, VR naočale,  karaoke set, mikrofone, dimilicu i dr..

Ugodno i veselo osoblje dječje igraonice učinit će sve da Vaši mališani provedu kvalitetno vrijeme igrajući se, crtajući, plešući s njima, razvijajući kreativnost, motoriku i maštu.

Dječja igraonica Time2Play je pravi izbor za cijelu obitelj.

 
 
 
 
 
 

Poveznice

bezbrižna igracrtanje s djecomdječja igrakreativne radioniceplesples s djecomrazvoj kreativnostirazvoj mašterazvoj motoriketobogani