Proslava rođendana

Naša rođendaonica Vam omogućava da za svoje mališane organizirate nezaboravnu rođendansku proslavu potpuno prilagođenu njihovim i Vašim željama, osmišljen od prve do zadnje minute, poseban i drugačiji. Organizirajte rođendan za pamćenje, uvijek uz nove i zanimljive igre! Igraonica rezervirana samo za slavljenika i njegove goste. 

Proslava rođendana

Poticajan zabavan ambijent i atrakcije

Sve rođendanske proslave su zatvorenog tipa, u atraktivnom ambijentu i te je djeci na raspolaganju sva oprema igraonice tokom cijelog rođendana a posebno zabava u trodimenzionalnom labirintu s raznim preprekama, ljuljačkama, vrtuljcima i zabavnim sadržajima za aktivno igranje: penjanje, penjanje uz prepreke, trčanje, skrivanje, spuštanje niz dupli tobogan.

Animacija djece

Od početka do kraja proslave rođendana, naše vesele animatorice organiziraju program prilagođen uzrastu prisutne djece, tako da su ona tokom čitave proslave animirana. Organiziraju se razne igrice – natjecateljske i glazbene igrice, uz disko svjetla djeca se natječu u just dance-u, igraju se muzičke stolice, itd. Tu su i velike lego kocke, multifunkcionalni prostor za nogomet i ostale igre. Može se birati disco, sportski ili jedan od tematskih rođendana vaših omiljenih crtanih likova.

Higijena, čistoća i sigurnost djece osigurana je za svaku pojedinačnu rođendansku proslavu. 

 
 
 
 
 
 

Rođendanski paketi

Osnovni rođendanski paket uključuje:

*Zakup kompletnog prostora na 2h
*posebno dizajnirani labirint sa ljuljačkama, tunelom, mostom, bazenom s lopticama, nogometom, duplim toboganom i vrtuljkom
*PS4, playseat, VR, karaoke, disco light show
*dekoracija prostora balonima (balonska girlanda) i veliki rođendanski broj
*dekoracija stola u rođendanskoj temi
*5 vrsta slanih i slatkih grickalica neograničeno, te prirodni sokovi 2 vrste i voda
*2 animatorice
*svjećice  i vatromet za tortu
*pozivnice
*kompletan pribor za posluživanje
*web album sa fotografijama
*poklon za slavljenika

 
 

Poveznice

dječji rođendani idejedječji rođendani novi zagrebdječji rođendani zagrebdječji svijet mašte i zabave‎nezaboravan rođendan za klinceproslava za pamćenje‎rođendaonica novi zagrebrođendaonica zagreb