Dječja igraonica

Dječja igraonica Time2Play (Novi Zagreb) savršeno je mjesto za igru, razvijanje motorike, kreativnosti i mašte!

Rezervirajte termin za igranje!

Rezervirajte svoj termin!

Dječja igraonica

Trodimenzionalni labirint

U okviru igraonice Time2Play u Novom Zagrebu nalazi se trodimenzionalni labirint na površini od 50 m2. 3D labirint naše igraonice je napravljen od najkvalitetnijih materijala po strogim standardima EU. U sklapanju labirinta sudjelovalo je najstručnije osoblje iz Hrvatske i Nizozemske, kako bi učinili da mališani istražujući svaki kutak labirinta budu sigurni i bezbrižni. Labirint naše igraonice u Novom Zagrebu se sastoji iz dva nivoa. Prvi nivo je visok 180 cm, te različiti putevi vode na gornji nivo. Labirint je posebno dizajniran u skladu sa dječjim prijedlozima i željama, te svaki box sadrži određeni sadržaj što djeci omogućuje zabavu kroz pokrete i igru.

Mnoštvo interesantnih prepreka

Na putu do duplog tobogana naše igraonice Time2Play u Novom Zagrebu sa kojeg se mališani spuštaju u bazen sa 4000 šarenih loptica, u našem labirintu male avanturiste čeka mnoštvo interesantnih prepreka: tuneli, magična vrata, penjalice, mostić, vesele ljuljačke, vrtuljak, lopte... Svaki dio labirinta dječje igraonice je posebno osmišljen i ima svoj sadržaj i predstavlja pravo putovanje kroz svijet mašte….put do duplog tobogana kroz labirint igraonice nije jednostavan. Postoji nekoliko puteva da mališani dođu do tobogana i spuste se u bazen sa 4000 šarenih loptica. Kroz prozirnu tubu do koje se dolazi preko kaskada, mosta i čarobnih vrata, uz stepenice oko vrtuljka, nasmijane bundeve, preko mrežastog mosta do tobogana i konačno bazena sa lopticama.

 
 

Velike šarene lego kocke

Pored labirinta nalazi se mnoštvo velikih šarenih lego kocaka s kojima se djeca obožavaju igrati. Dječja mašta dolazi do izražaja pa tako nastaju visoke kule, tvrđave, kućice, piramide i razne druge građevine. Kocke u našoj igraonici su napravljene od posebne plastike koja zadovoljava sve potrebne standarde i sigurna je za upotrebu. Kocke su dimenzija 30x10x15 cm i potpuno sigurne su za korištenje. Mališani uz pomoć animatora naše igraonice mogu napraviti razne građevine, kuhinjice, dnevne sobe, bazene. Gradeći, djeca razvijaju maštu i motoriku.

Maštoviti kutak

Također smo osigurali veliki broj igračaka u posebnom dijelu igraonice - kutku za najmlađe. To su Lego Duplo kocke, didaktiče igre, drveni vlakići sa sa maštovito složenim stazama, kućica s lutkama te mini kuhinjica. Animatori naše igraonice vode računa o higijeni igračaka. Također, u našoj igraonici posjetiteljima je na raspolaganju tapecirana klackalica, kao i oblici raznih životinja na kojima mogu sjediti, preskakati ih ili puzati preko njih.

 
 
 
 

Rezervirajte termin za igranje!

Rezervirajte svoj termin!

Poveznice

bazen s lopticamadječji bazen igraona s lopticamaigraonica novi zagrebigraonica velesajamigraonica zagreb
  Dječji rođendani u igraonici - Sve